foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Prodaja i otkup polovnih udžbenika za osnovne i srednje škole

Knjige za školu

Prodaja i otkup polovnih udžbenika

Beograd, 16. avgust 2019.

ZBIRKE ZADATAKA I RADNE SVESKE

Na našem sajtu, putem telefona i na sajmu polovnih udžbenika koji se do kraja septembra održava na Novom Beogradu preko puta TC „Ušće“ možete kupiti potrebne zbirke zadataka i radne sveske. Polovni udžbenici koje prodajemo u izvanrednom su stanju, a vodimo računa da zbirke zadataka i radne sveske ne zaostaju u kvalitetu. Cene zbirki zadataka i cene radnih svezaka su, kao i cene polovnih udžbenika, niže za 20-50%. U slučajevima obimnije kupovine ušteda može biti i značajnija. Ukoliko imate neke nedoumice ili su vam potrebne dodatne informacije kada su nabavka polovnih udžbenika, zbirki zadataka ili radnih svezaka u pitanju, slobodno se obratite našim komercijalistima posredstvom mejla, telefona ili na samom sajmu. 

 

 

 

 

 

Beograd, 13. avgust 2019.

CENE POLOVNIH UDŽBENIKA vs. CENE NOVIH UDŽBENIKA

Polovni udžbenici su jeftiniji nego novi udžbenici u proseku 20 – 50%. Pored ponude i potražnje, cene polovnih udžbenika najviše zavise od stanja udžbenika. Pošto otkupljujemo isključivo dobro očuvane udžbenike, dešava se da udžbenici budu, što bi se reklo, kao novi. U tom slučaju, polovni udžbenici imaju nešto višu cenu, ali značajno nižu nego što je cena novih udžbenika u knjižarama. Kupci koji već godinama kupuju udžbenike od nas, navikli su na kvalitet udžbenika koje nudimo. Imamo zadovoljne klijente iz cele Srbije koji nam svake godine samo pošalju spisak potrebnih udžbenika. Pažljivo upakovane udžbenike šaljemo im na kućnu adresu, a plaćanje se vrši pouzećem. Na taj način, pored uštede na ceni udžbenika, dobijaju uštedu vremena i novca koje bi potrošili u uobičajenoj potrazi po knjižarama. 

 

 

 

 

 

Beograd, 10. avgust 2019.

POLOVNI UDŽBENICI I KADA IH KUPITI

Već godinama prodajemo polovne udžbenike i na osnovu tog iskustva zaključak je da se kupovina polovnih udžbenika pre sezonskog opterećenja krajem avgusta i početkom septembra najviše isplati. Cene udžbenika su one koje su ranije definisane i još uvek nema tržišnog uticaja na povećanje cena udžbenika. Kada krene sezona i sveopšta nabavka udžbenika, dešava se da cene udžbenika kojih nema puno na tržištu porastu. Takođe, na naš sajam polovnih udžbenika dolazi mnogo više kupaca nego u prvoj polovini avgusta, što znači i više potrebnog vremena za odabir i kupovinu udžbenika. Naravno, najlakša je kupovina udžbenika online na našem sajtu ili poručivanje telefonom pa izaberite koja varijanta vam najviše odgovara.     

 

 

 

 

Beograd, 7. avgust 2019.

POLOVNI UDŽBENICI I DOSTAVA 

Polovni udžbenici već uveliko se prodaju na našem sajmu polovnih udžbenika u Beogradu (lokaciju sajma imate u prethodnim objavama). Bez obzira na to, polovni udžbenici se u velikoj meri poručuju putem sajta ili telefona. Kada se polovni udžbenici tako prodaju, najčešće se radi dostava na kućnu adresu. Kada primimo takvu porudžbinu, naši komercijalisti kompletiraju pošiljku u zavisnosti od toga koji udžbenici su poručeni. Odabrani udžbenici se pedantno pakuju i šaljemo ih brzom poštom. Cene udžbenika plaćaju se ISKLJUČIVO po prijemu pošiljke i to kuriru dostavne službe.  Ukoliko ste iz Beograda, odabrani udžbenici mogu se preuzeti i na našem sajmu polovnih udžbenika koji će trajati do kraja septembra. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte ili svratite na naš sajam gde vas čekaju polovni udžbenici za sve škole.

 

 

 

Beograd, 3. avgust 2019.

OTKUP UDŽBENIKA I ZAMENA

Kao svake godine i na ovogodišnjem sajmu polovnih udžbenika, pored prodaje vršiće se otkup i zamena udžbenika. Važeći i očuvani udžbenici mogu se zameniti za udžbenike koji su vam potrebni, a prodaja udžbenika koji vam više nisu potrebni može sasvim lepo dopuniti kućni budžet. Polovni udžbenici biće fer procenjeni na licu mesta. Cene polovnih udžbenika koje otkupljujemo zavise, kako od stanja udžbenika, tako i od potražnje, ali svaki dogovor pravimo na obostranu korist. Proverite fioke i police, sigurno se negde kriju udžbenici koji bi nam bili interesantni i dođite na sajam polovnih udžbenika da se dogovorimo. 

 

 

Beograd, 30. jul 2019.

POLOVNI UDŽBENICI NA ULIČNOM SAJMU

I ove godine tradicionalno se predstavljamo na uličnom sajmu polovnih udžbenika. Svi koje interesuju polovni udžbenici već krajem nedelje nas mogu pronaći i u našim prepoznatljivim brvnaricama na raskrsnici kod TC „Ušće”. Ponesite spisak udžbenika, a naša iskusna ekipa potrudiće se da udžbenici, zbirke i radne sveske koje su vam potrebne budu što pre u vašim rukama. Naravno, polovni udžbenici, zbirke i radne sveske i dalje su vam na raspolaganju putem našeg sajta, gde sa nekoliko klikova možete saznati koliko koštaju polovni udžbenici i kako ih poručiti. Sami izaberite koja opcija vam više odgovara, ali i slobodno svratite do naših brvnarica da se upoznamo.    

 

 

Beograd, 27. jul 2019.

KOLIKO KOŠTAJU POLOVNI UDŽBENICI?

Polovni udžbenici i zbirke koje možete pronaći na našem sajtu značajno su jeftiniji od novih. Neki polovni udžbenici i zbirke mogu da se kupe već za 250 – 300 dinara po primerku. Pored ponude i potražnje, na cene polovnih udžbenika utiče i stanje udžbenika. Kada je rađen otkup polovnih udžbenika, potrudili smo se da otkupimo samo dobro očuvane udžbenike i zbirke, tako da za to ne morate da brinete. Polovni udžbenici i zbirke koje isporučujemo detaljno su prekontrolisani. Polovni udžbenici su uskladišteni u čistom i suvom prostoru. Dostava udžbenika je takođe važna. Udžbenici za dostavu pažljivo su upakovani kako bi u što boljem stanju stigli na adrese kupaca.   

 

 

Beograd, 24. jul 2019.

POLOVNI UDŽBENICI I UŠTEDA

Polovni udžbenici koje uspešno prodajemo već godinama, mogu doneti značajnu uštedu kupcima. Cene polovnih udžbenika su niže od cene novih udžbenika u različitim procentima, a prema podacima kojima raspolažemo, u nekim slučajevima ušteda iznosi i do 50%.

Koliko će neki polovni udžbenici vredeti određuje stanje na tržištu, tj. ponuda, potražnja, konkurencija, ali i datum kupovine. Zbog ovog poslednjeg, ranija kupovina polovnih udžbenika može doprineti većoj uštedi. Zbog klijenata koji žele da na ovaj način dodatno uštede, prodaja polovnih udžbenika za narednu školsku godinu počinje sve ranije.

Ukoliko škole blagovremeno daju đacima spisak potrebnih udžbenika, kupovina van sezonske gužve je pametna odluka. Pametno odlučite, pogledajte cene polovnih udžbenika na našem sajtu i poručite one koji su vam potrebni.  

 

 

 

Beograd, 22. jul 2019.

CENE POLOVNIH UDŽBENIKA

Kupci polovnih udžbenika koji već godinama kupuju kod nas već su naviknuti na transparentnost našeg rada i poštovanje dogovora. Polovni udžbenici koje prodajemo imaju istaknute cene, a ukoliko kupce interesuju još neke pojedinosti, dostupni smo i putem telefona ili e-maila. Na ovaj način izbegavaju se situacije na koje se kupci često žale kada je prodaja polovnih udžbenika u pitanju.

 

U delatnosti kao što je prodaja polovnih udžbenika, velika konkurencija i mnoštvo prodavaca oborili su cene polovnih udžbenika, ali to je dovelo i do neželjenih pojava poput nesporazuma, gubitka vremena i novca.

Zbog svega toga savetujemo da se kupovina polovnih udžbenika obavlja kod prodavaca sa višegodišnjim iskustvom i pozitivnom poslovnom praksom, poput nas. 

 

 

 

Beograd, 20. jul 2019.

POLOVNI UDŽBENICI – JEDNOSTAVNO, BRZO, ISPLATIVO

Polovni udžbenici koji su vam potrebni za nastupajuću školsku godinu pedantno su poslagani na policama našeg sajta. Sve polovne udžbenike možete pretraživati po školama, razredima, izdavačima ili ih jednostavno poručiti putem kontakt forme.

Ako vam nešto nije najjasnije kada su polovni udžbenici u pitanju, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili na e-mail. Knjige za školu koje su vam potrebne biće isporučene u najkraćem mogućem roku. Svi korišćeni udžbenici su u dobrom stanju, a brojni kupci koji nam se svake godine obraćaju, naša su najbolja preporuka. 

 

 

 

Beograd, 18. jul 2019.

POLOVNI UDŽBENICI – UŠTEDA NOVCA I NERAVA

Polovni udžbenici za školu i ove godine poštedeće vaš kućni budžet. Kao i svaki put, za ovu sezonu pripremljeni su samo dobro očuvani korišćeni udžbenici za osnovne, srednje stručne škole i gimnazije. Polovni udžbenici već sada su u ponudi po povoljnim cenama, pa ukoliko želite da izbegnete tradicionalnu gužvu oko udžbenika krajem leta, stojimo vam na raspolaganju.

 

Polovni udžbenici svih izdavača koje odaberete na sajtu biće vam isporučeni u dogovorenim terminima, a povoljne cene polovnih udžbenika i sigurna ušteda su zagarantovani.


Leto je, bar nabavka udžbenika ne mora da vam ga pokvari. Završite posao sa par klikova i najbolji i najkvalitetniji polovni udžbenici svih izdavača vam stižu po dogovoru.

 

Uživajte.

 

 

Beograd, 08.jul 2019.

 

 

Razmišljajte o udžbenicima za nastupajuću školsku godinu na vreme. Pozovite nas i rezervišite svoje primerke.

Praksa je pokazala da svake godine nestane pojedinih naslova i iz tog razloga bolje je da se obezbedite na vreme.

Tokom jula možete računati na naše timove koji dolaze na željenu adresu, a od 01.avgusta počinju sa radom naši sajmovi

na više lokacija po gradu.

VUKOV SPOMENIK, TC UŠĆE, BANJICA, USTANIČKA, TRI BIKA, KRNJAČA,

samo su neke od lokacija gde nas možete naći.

 

 

Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate.

To možete uraditi putem maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ili na neki od sledećih brojeva telefona:

060 358 0009 ili 060 7304 824

 

 

 

Beograd, 03.jul 2019.

 

 

Izaberite opciju po Vašoj meri.

 

PRODAJA - Kod nas možete nabaviti sve udžbenike koji su Vam potrebni za sledeću školsku godinu. Udžbenike Vam možemo poslati, a ako ste na teritoriji Beograda i doneti na željenu adresu.

 

OTKUP - Vaše polovne udžbenike otkupljujemo po najboljim cenama. Ako ste na teritoriji Beograda možemo doći na željenu adresu i na taj način Vam dodatno olakšati.

 

ZAMENA - Kod nas možete zameniti udžbenike od prethodne godine za one koji su Vam potrebni za nastupajuću školsku godinu. Na taj način možete dodatno uštedeti pri nabavci udžbenika.

 

 

Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate.

To možete uraditi putem maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ili na neki od sledećih brojeva telefona:

060 358 0009 ili 060 7304 824

 

 

 

 

 

 

Beograd, 30.jun 2019.

 

 

Iskoristite poslednji trenutak pred odlazak na godišnje odmore i pozovite nas da otkupimo udžbenike koji su Vam preostali. Odlične cene otkupa u ovom trenutku godine predstavljaće pravo osveženje za dopunu budžeta. Naše ekipe dolaze na Vašu adresu po pozivu, ukoliko zovete sa teritorije Beograda. Za sve one koji su već dobili spiskove potrebnih udžbenika za sledeću školsku godinu pravi je trenutak da skinu jednu brigu sa sebe i dočekaju početak školske godine spremni.

 

Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate.

To možete uraditi putem maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ili na neki od sledećih brojeva telefona:

060 358 0009 ili 060 7304 824

 

 

 

 

 

 

 

Beograd, 24.jun 2019.

 

Sutra počinju prijemni ispiti za upis na fakultete Univerziteta u Beogradu.

Želimo sve najbolje budućim studentima na predstojećem prijemnom ispitu i podsećamo ih da mogu na nas kontaktiraju po pitanju otkupa udžbenika za srednje škole koje su ostavili za pripremu prijemnog, kao i svih ostalih udžbenika od prethodnih školskih godina koje iz nekog razloga nisu već prodali.

Vreme je da ostavite srednju školu iza sebe, tu smo zbog Vas.

 

Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate.

 

To možete uraditi putem maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ili na neki od sledećih brojeva telefona:

060 358 0009 ili 060 7304 824

 

 

 

 

 

Beograd, 21.jun 2019.

 

 

Školska godina je završena kako za đake osnovnih, tako i za đake srednjih škola. Maturanti osnovnih škola danas završavaju polaganje male mature, dok maturanti srednjih škola uveliko završavaju poslednje pripreme za polaganje prijemnih ispita za upis na fakultete.

 

Sada je pravo vreme da razmišljate o nabavci udžbenika za sledeću školsku godinu. Praksa je pokazala da je bolje na vreme da nas kontaktirate oko nabavke udžbenika, pre svega zbog nekih naslova koji su tradicionalno deficitarni, pogotovo kada su u pitanju viši razredi osnovnih škola.

 

Ukoliko imate udžbenike od ranijih godina kojih želite da se oslobodite slobodno nas kontaktirajte, naše ekipe su uveliko na terenu i svakodnevno otkupljuju iste po celoj teritoriji Beograda. Da bi smo Vam do kraja olakšali i ovu obavezu po pozivu dolazimo na Vašu adresu.

 

Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate.

 

To možete uraditi putem maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ili na neki od sledećih brojeva telefona:

060 358 0009 ili 060 7304 824

 

Beograd, 7. avgust 2019.

POLOVNI UDŽBENICI I DOSTAVA

Polovni udžbenici već uveliko se prodaju na našem sajmu polovnih udžbenika u Beogradu (lokaciju sajma imate u prethodnim objavama). Bez obzira na to, polovni udžbenici se u velikoj meri poručuju putem sajta ili telefona. Kada se polovni udžbenici tako prodaju, najčešće se radi dostava na kućnu adresu. Kada primimo takvu porudžbinu, naši komercijalisti kompletiraju pošiljku u zavisnosti od toga koji udžbenici su poručeni. Odabrani udžbenici se pedantno pakuju i šaljemo ih brzom poštom. Cene udžbenika plaćaju se ISKLJUČIVO po prijemu pošiljke i to kuriru dostavne službe.  Ukoliko ste iz Beograda, odabrani udžbenici mogu se preuzeti i na našem sajmu polovnih udžbenika koji će trajati do kraja septembra. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte ili svratite na naš sajam gde vas čekaju polovni udžbenici za sve škole.

Copyright © 2019 www.knjigezaskolu.com Rights Reserved.