foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Prodaja i otkup polovnih udžbenika za osnovne i srednje škole

Knjige za školu

Prodaja i otkup polovnih udžbenika

 

Beograd, 24.jun 2019.

 

Sutra počinju prijemni ispiti za upis na fakultete Univerziteta u Beogradu.

Želimo sve najbolje budućim studentima na predstojećem prijemnom ispitu i podsećamo ih da mogu na nas kontaktiraju po pitanju otkupa udžbenika za srednje škole koje su ostavili za pripremu prijemnog, kao i svih ostalih udžbenika od prethodnih školskih godina koje iz nekog razloga nisu već prodali.

Vreme je da ostavite srednju školu iza sebe, tu smo zbog Vas.

 

Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate.

 

To možete uraditi putem maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ili na neki od sledećih brojeva telefona:

060 358 0009 ili 060 7304 824

 

 

 

 

 

Beograd, 21.jun 2019.

 

 

Školska godina je završena kako za đake osnovnih, tako i za đake srednjih škola. Maturanti osnovnih škola danas završavaju polaganje male mature, dok maturanti srednjih škola uveliko završavaju poslednje pripreme za polaganje prijemnih ispita za upis na fakultete.

 

Sada je pravo vreme da razmišljate o nabavci udžbenika za sledeću školsku godinu. Praksa je pokazala da je bolje na vreme da nas kontaktirate oko nabavke udžbenika, pre svega zbog nekih naslova koji su tradicionalno deficitarni, pogotovo kada su u pitanju viši razredi osnovnih škola.

 

Ukoliko imate udžbenike od ranijih godina kojih želite da se oslobodite slobodno nas kontaktirajte, naše ekipe su uveliko na terenu i svakodnevno otkupljuju iste po celoj teritoriji Beograda. Da bi smo Vam do kraja olakšali i ovu obavezu po pozivu dolazimo na Vašu adresu.

 

Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate.

 

To možete uraditi putem maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ili na neki od sledećih brojeva telefona:

060 358 0009 ili 060 7304 824

 

Copyright © 2019 www.knjigezaskolu.com Rights Reserved.